Tűzvédelmi szakvizsga szervezőknek!

ÚJ oktatási anyagok tűzvédelmi szakvizsga szervezőknek

Az új OTSZ több pontban is érintette a tűzvédelmi szakvizsga oktatás anyagát, tehát az új szabályok alapján elég komolyan át kell(ett) dolgozni a szakvizsga törzsanyagokat.

Mi ezt a munkát már majdnem minden foglalkozási ág anyagával elvégeztük: az oktatást/szakvizsgáztatást végző alvállalkozónkkal elkészíttettük azokat a felkészülési segédleteket, amelyeket a távoktatásos képzés esetén rendelkezésre kell bocsátani (képzések során ki kell küldeni) a résztvevőknek, ráadásul a szakvizsgák oktatási anyagai  azonnal levetíthető prezentációként is kész vannak.

Így, ha Ön, mint szakvizsga szervező, nem szeretne ezzel bajlódni, kedvező áron megrendelheti a már kidolgozott oktatási anyagokat tőlünk (http://goo.gl/ARO7M0).
Sőt, nem csak a törzsanyagokat küldjük, hanem minden törzsanyaghoz megkapja az alábbi kiegészítéseket is:

  • prezentáció a vetítéshez
  • tesztlap
  • megoldókulcs a gyors javításhoz
  • a lebonyolításhoz szükséges segédanyagok, pl. felkérés, jelenléti ív minta, jegyzőkönyv
  • Wordben kitölthető bizonyítvány minta

Miért bízhat az általunk készített oktatási anyag minőségében?

  • 2015. március 5-én, az új OTSZ hatálybalépésének napján rögtön meg is tartottuk az első szakvizsgákat - az új szabályok szerint - az 1, 2, 3, 4, 12, 13, 14, 15 és 16 foglalkozási ágakból, amit a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság már ellenőrzött is. Semmilyen hiányosságot, problémát nem észrevételeztek, így minden bizonnyal Önnél is meg fog felelni a tananyag a követelményeknek.
  • A Kling Munkavédelmi Kft. havonta átlagosan 5-8 tűzvédelmi szakvizsgát tart 11 foglalkozási ágban, legtöbbször egy időben, különböző helyszíneken is. Nemcsak a szakmai tapasztalataink erősödtek meg a rengeteg tanfolyamnak köszönhetően, de a szervezést és lebonyolítást, valamint az ehhez szükséges segédanyagokat is elég jól sikerül kidolgozni, célszerűsíteni, optimalizálni.
  • Kimondottan nagy előny, hogy a hatóság folyamatosan ellenőrzi a tevékenységünket (az elmúlt 5 évben csaknem negyedévente és eddig semmi hiányosságot nem észrevételezett), továbbá várhatóan többen is meg fogják rendelni az anyagokat, ezért ha netán mégis valami hiba vagy pontatlanság maradna benne, azt valaki biztosan észreveszi, és ha van ilyen, a javított anyagot elküldjük Önnek újra.
  • Annyira sok szakvizsgát szerveztünk eddig és szervezünk folyamatosan, hogy nagyon megéri alaposan kidolgoztatnunk az anyagokat, saját munkánkat is megkönnyítjük vele.

A kivetíthető, megszerkesztett prezentáció + távoktatási anyag ára (összesen) 15.000 Ft/foglalkozási ág (áfamentes).
(Gyakorlatilag már egyetlen résztvevő díjából megtérül a tananyag ára.)
Ezenkívül: ha legalább 3 foglalkozási ág oktatási anyagát megrendeli 10% kedvezményt, ha pedig legalább 6 foglalkozási ágra rendel, akkor 20% kedvezményt adunk az árakból.

Ezeknek a foglalkozási ágaknak a törzsanyagai és prezentációi már elkészültek, rendelje meg, tudjuk küldeni: 1, 2, 3, 4, 5, 12, 13, 14, 15.

 A 6-os és 7-es foglalkozási ágaknak a törzsanyaga már elkészült, ezek is rendelhetők, de a prezentációk még nincsenek teljesen készen. Rendelje meg, a törzsanyagot küldjük, a prezentációt pedig ahogy kész lesz. 

 A 9-es foglalkozási ág törzsanyaga és prezentációja is egyelőre még készül (ebben a sorrendben, folyamatban vannak). Meg tudja rendelni ezt is a megrendelőlapon, ahogy elkészül a törzsanyag és/vagy a prezentáció, azonnal küldjük.

A szakvizsga adminisztrációjához használunk egy számítógépes programot, ami a bevitt adatok alapján pár gombnyomással legenerálja a lebonyolításhoz szükséges dokumentumokat, pl. a bejelentéseket, bizonyítványokat, jegyzőkönyveket, féléves adatszolgáltatást. Ennek köszönhetően minden adatot (résztvevő, elnök, tag, helyszín, dátum) csak egyszer kell felvinni, majd az automatikusan kitöltött bizonyítványokat és egyéb dokumentumokat, csak alá kell írni, le kell bélyegezni, át kell adni.

A végső tesztelést követően (ami most zajlik) ezt is elkezdjük majd értékesíteni a szakvizsga szervezőknek. A törzsanyagok átdolgozásának időigénye miatt ezt várhatóan csak májusra tudjuk befejezni, de ha most rendel a törzsanyagokból, a programot 15% kedvezménnyel vásárolhatja majd meg.

Ha Ön is szervez szakvizsgát, ne bajlódjon az oktatási anyagok aktualizálásával, rendelje meg most! 

Megrendelőlap a http://goo.gl/ARO7M0 linken található.

Üdvözlettel:

Kling Péter
munkavédelmi szakmérnök
tűzvédelmi előadó

Elérhetőség:

A regisztrált oktatásszervező:
Kling Munkavédelmi Kft.
7191 Hőgyész, Ady Endre u. 15-1.

Telefonszáma:
06-70-332-8318

Oktatásszervezői regisztrációs száma: SZ029/1-2-3-4-5-6-7-12-13-14-15-16/17/2014.


Jelentkezés:

Online jelentkezési lap kitöltése

Nyomtatható jelentkezési lap letöltése


Vélemények:

"Az oktató tapasztalt, jó előadó, szívesen ajánlom kollégáknak, ismerősöknek ezt a vizsgáztatást."

Szabadosné Eta, LAING Szivattyú Kft.

"Tartalmas, kielégítő oktatást kaptunk, magas fokú szakértelemmel." Kovács Gyula, LAING Szivattyú Kft. "Az oktató tapasztalt, érthetően, lényegre törően beszélt. Előadása gördülékeny és figyelemfenntartó volt."

Kovács Tibor, LAING Szivattyú Kft.

"Számomra a tanfolyam tömör, gyors, de könnyen áttekinthető, értelmezhető volt. Az oktatón rendkívül látszott, hogy érti, amit tanít. Nagyon érthetően beszélt. A helyszín kifogástalan. Hasznosnak és tartalmasnak találtam, ajánlom másoknak."

Fritz Balázs,
Schindler Hungária Kft.

"Az oktatást feltétlenül tartalmasnak és szükségesnek találtam, az oktatókat és az előadási módszerüket is színvonalasnak és igen érthetőnek tartom."

Sinka István, Kraftszer Épületgépészeti Kft.


"A felkészítés színvonalas volt, sok új információt kaptunk. Különösen értékes volt a változások bemutatása a jogszabályok esetében. A vizsgán megjelent munkatársaimnak a gyakorlati példák ismertetése tetszett, nekem pedig - gyakorló szakembernek, aki végighallgattam a felkészítést -, az ismeretek felfrissítését jelentette. Előny volt a szervezésnél az, hogy a kihelyezett felkészítés és vizsga miatt nem kellett utaztatni a szakvizsgára kötelezetteket."

Szegfű Gyula tűzvédelemmel megbízott, Agrosystem Zrt.


Referenciák:

Tesco Globál Áruházak Zrt

Derby-Túr Bt. Mezőtúr

Nádland Kft. Budapest

Kornétás Kft. Bp.

Schindler Hungária Kft. Bp.

AMRI Zrt. Budapest

Máltai Szeretetkórház Vác

"Micsurin" Mezőgazdasági Termelők Szövetkezete, Dánszentmiklós

ADR LOGISTICS Kft. Gyál

AQUARIUS-AQUA Kft. Cegléd

Kontaktbusz Kft. Bp.

Dunatár Kft. Bp.

Energiagazdász Kft. Bp.

Nagy László egyéni vállalkozó Kemence

Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár

Beho Szolg. Bt. Budaörs

Flame Spray Hungary Kft. Gödöllő

Furgon City Kft. Bp.

LÉMA Sped Kft. Bp.

VARETTI Kft. Bp.


TECTUM Épületgépészeti és Kereskedelmi Kft. Budapest

Kraftszer Épületgépészeti Kft. Budapest

Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Kórház Bp.

Béflex Egyedi Kft. Bp.

Béflex Letters Kft. Bp.

BS. Hús Kft. Hajdúnánás

Laing Szívattyú Kft. Cegléd

Bárka Színház Kht. Budapest

RUUKKI Hungary kft. Biatorbágy

Süszi Bt. Budapest

Polc-Tech-2006 Kft. Ösi

Főv.Önk.Gyermekvédelmi Intézmények Gazdasági Szervezete Budapest

K&H Kő és Homok Kavicsfeldolgozó Kft. Babót

CEMEX Hungária Kft. Mosonmagyaróvár

Geoprofit Kft. Tata

PENNY MARKET Kft. Alsónémedi

Real-Trade-Max Bt. Aszód

Philatelia Hungarica Kft. Budapest

INHIBIT SVELTO Kft. Tát

Bábolna Környezetbiológiai Központ Kft. Budapest

H&N service Kft. Budapest

Vectigal Kft. Budapest

Főtáv Zrt. Budapest

AUTENT Hungaria Kft. Budapest

Sector Rehab Kft. Tata

MW - TRIÓ KFT. Budapest

Interex-Waga Kft. Székesfehérvár

MCE Slovensko s.r.o. (Szovákia)